OM GARANTO

HVEM ER VI?

Analyse delen hos Garanto varetages af Jack Tipsmark Tornøe Knudsen, som har mere end 16 års analyse-, medie- og marketingerfaring fra de største reklame- og medievirksomheder i Danmark: Jysk Fynske Medier, TV 2, TV3 og Nørgård Mikkelsen samt en masse spændende samarbejdspartnere og kunder undervejs.

Garanto er en uafhængig analyse partner, som kan hjælpe med indsigtsfuld analyser

Garanto kan hjælpe med kvalitativ og kvantitativ trivels og velværdsanalyser som kan give værdifuld indsigt til bedre og mere målbart arbejde.

Platforms udvikling og team bag Garanto består af et netværk af ildsjæle, nørder og forretningsmænd som løbende hjælper med sparring, nytænkning og salg.

Image

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld venligst de markerede felter
Udfyld venligst de markerede felter

DERFOR SKAL DU

VÆLGE OS

Real-time analyse-system der sikrer at du kan få indsigt i din drift og dine kunder.

Analysens eksempler og -brugbarhed planlægges i samarbejde med Evalu og mulighederne er uendelige.

Eks: Sikrer dig rengøring i din virksomhed er korrekt – lokaliser tid, sted og derved den ansatte der har udført arbejdet til sikring af fremadrettet optimering.

Eks: God kundeservice i din virksomhed – lokaliser tid, sted og derved den ansatte der har udført services bliver rost samt videreformidlet budskabet til sikring af optimal service til andre i virksomheden.

Eks: for små portioner i restauranten – lokaliser tid, sted, de ansatte samt produktet. Ændre procedure evt. lokaliser nye varer derved højnes kundetilfredsheden samt loyaliteten.

Eks: forespørg jeres kunder om evt. ændringer i jeres virksomhed som kan påvirke dem? Analyser, naviger og udførsel.